’t Eetpunt 2018-06-21T18:29:33+00:00

Week: 29 - 16 t/m \ 20 juli - inleveren voor 19 juli

Naam:
Email:

Maandag | 12:30uur | € 5,50

Menu 1:
- Heldere tomatensoep met prei
- Runderstooflapje met jus
- Gemengde groenten met geb. krielaardappeltjes
Menu 2:
- Gebonden champignonsoep
- Rundervink met jus
- Witte kool met kerrie en gekookte aardappelen

Uw keuze: Menu 1Menu 2Geen menu

Dinsdag | 12:30uur| € 5,50

Menu 1:
- Gebonden champinonsoep
- Gekruide speklapjes met jus
- Pikante groenten met ananas en gekookte aardappelen
Menu 2:
- Gebonden champignonsoep
- Rundervink met jus
- Witte kool met kerrie en gekookte aardappelen

Uw keuze: Menu 1Menu 2Geen menu

Woensdag | 17:30uur | € 7,50

Menu 1:
- Goulashsoep
- Schnitzel met geb. champignons en champignonsaus
- Frietje met mayonaise en verse salade
- Verse vruchten met slagroom

Uw keuze: Menu 1Geen menu

Donderdag | 12:30uur | € 5,50

Menu 1:
- Chinese tomaten-kippensoep
- Gebraden kipfilet
- Rode bieten reepjes en gekookte aardappelen
Menu 2:
- Gebonden champignonsoep
- Rundervink met jus
- Witte kool met kerrie en gekookte aardappelen

Uw keuze: Menu 1Menu 2Geen menu

Vrijdag | 12:30uur | € 5,50

Menu 1:
- Heldere tomatensoep met prei
- Runderstooflapje met jus
- Gemengde groenten met geb. krielaardappeltjes
Menu 2:
- Gebonden champignonsoep
- Rundervink met jus
- Witte kool met kerrie en gekookte aardappelen

Uw keuze: Menu 1Menu 2Geen menu

Is een van onderstaande op u van toepassing ?

ZoutarmVetarmGluten/LactoseDiabeticiVegetarisch